Delatnost

Kondić

Preduzece "KONDIC" proizvodi od 1983. godine vise tipova postrojenja za filtriranje, degazaciju i dehidraciju transformatorskih, turbinskih i hidraulicnih ulja kapaciteta od 1000 -12000 l/h. Takode vrsimo i uslugu obrade ulja (filtriranje, susenje i izdvajanje gasova iz ulja) sopstvenim postrojenjima tipa S -1000 i S - 6000. "KONDIC" d.o.o. je jedini proizvodac navedenih tipova postrojenja na ex Yu trzistu.

Vršenje usluga na terenu
transformator

Zastupamo

Zastupnici smo nemačke firme "JESSBERGER" koja proizvodi zaokruzen program vertikalnih centrifugalnih "štapnih" pumpi sa dodatnim priborom za pretakanje svih vrsta tecnosti: (centrifugalne pumpe za burad i rezervoare, pužne pumpe, mešace, merace protoka, pištolje za otakanje, creva itd.)

"YAMADA" je svetski ponati proizvođač membranskih pumpi na komprimovani vazduh, za pretakanje svih vrsta tečnosti. Kao lider u tehnologiji pneumatskog transfera tečnosti, Yamada je poznata u mnogim industrijama širom sveta po svojim inovativnim proizvodima, superiornom kvalitetu i pouzdanosti bez premca. Yamada poseduje impresivnu istoriju u smislu implementacije novih proizvoda i rešavanja problema klijenata, što potvrđuje njenu lidersku poziciju.

vertikalne centrifugalne stapne pumpe

Proizvodimo

Kompanija „KONDIC“ bavi se proizvodnjom nekoliko vrsta mašina koje obavljaju sledeće radnje:

- sušenje ulja (odvajanje slobodne i rastvorene vode),
- Izdvajanje gasova iz ulja
- filtriranje ulja za odvajanje nečistoća, vlakana i metalnih čestica.

Naše jedinice su, u zavisnosti od vrste, jeftinije i do 50% stranih proizvođača, čime su isključeni svi troškovi prevoza, carine i drugi troškovi.

vertikalne centrifugalne stapne pumpe

Mobilno postrojenje za dekontaminaciju opreme kontaminirane PCB-om

Dekontaminacija opreme kontaminirane PCB-om vrši se na licu mesta primenom patentirane tehnologije Instituta Nikola Tesla („Proces simulativnog uklanjanja polihlorisanih fenila, antikorozivnih, odsumporavanje i regeneracija mineralnih izolacionih ulja “).

Ovom tehnologijom postiže se visok stepen razgradnje PCB molekula, redukcija koncentracije PCB u ulju do 1 ppm.

Nakon dekontaminacije PCB-a, oprema i ulje se ponovo koriste.

Razvijena tehnologija je u skladu sa preporukama o najboljoj dostupnoj tehnologiji (BAT) i najboljoj ekološkoj praksi (BEP).

Kapacitet mobilne jedinice je od 1,5 do 3 tone dnevno.

vertikalne centrifugalne stapne pumpe