Anlegg for bearbeiding av transformatorolje

Kondić

Bedriften "KONDIC" har produsert ulike typer maskiner til bearbeiding (filtrering, avgassing og dehydrering) av isolerende transformatoroljer i mer enn 30 år.
Anlegg til oljekondisjonering ved bedriften KONDIC er produsert i Europa og inneholder 100% av europeiske innholdskomponenter.
Rensingsprosess for transformatorolje betyr filtrering under høyt vakuum under oppvarming. Herved muliggjøres det effektiv fjerning av fritt og oppløst vann, samt fangede gasser fra transformatorolje. Et spesielt konstruert system i avgassingskar gir jevn fordeling av bearbeidet olje under lavt trykk for å få best mulig behandlingsresultat.
Temperaturbelastning av varmere i alle våre filtreringsmaskiner for transformatorolje er mindre enn 1W/cm2, hvorved enhver oljeskade er utelukket.

transformator

Vi produserer

Maskiner til filtrering, dehydrering og avgassing av transformatoroljer har produksjonskapasitet på 250 til 12000 l/h.

I alle anlegg for bearbeiding av transformatorolje utføres det følgende operasjoner:

- Tørking av transformatorolje – fjerning av fritt og oppløst vann
- Avgassing av transformatorolje – fjerning av gasser
- Filtrering av transformatorolje – fjerning av skit, fibrer og faste partikler


Anleggene kan bygges ut i etter kundenes spesielle ønsker (en ekstra vakuumpumpe, ekstra varmere, tilhenger til biltransport, m.m.)
Anleggene med større kapasitet er standardutstyrt med en frekvensregulator som gjør det mulig å stille hastighet på oljebearbeiding.

vertikalne centrifugalne stapne pumpe

Kort stillingsbeskrivelse

Ved filtrering, avgassing og dehydrering av isolerende olje kan oljens elektriske egenskaper, slik som gjennomtrengningsevne og tapsfaktor, forbedres. Bare godt filtrert olje er egnet til transformatorer. Til og med ny olje er sjelden ren nok til å kunne brukes i høyspenningsanlegg. I transporttønnene blir den lett skitten, og i kontakt med luft får den for mye fukt. Ved drift av transformator tar isolerende olje opp fukt via frie arealer i kondensasjonskar, dvs. ekspansjonskar, den blir uren av pulveraktig støv, fibrer, sot og slitasjeprodukter.
Ved filtrering, avgassing og dehydrering av isolerende olje er det mulig å øke gjennomtrengningsevnen og forbedre tapsfaktor avhengig av vanninnhold. Dette resulterer i reduksjon av elektriske tap og dermed gir forlenget varighet av transformatorolje.

vertikalne centrifugalne stapne pumpe